fbpx

Therapy Air iOn – Zaustavite širenje virusa

Therapy Air iOn je izabran tri puta za najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu (istraživanje je sprovedeno u Nemačkoj od strane nezavisnih stručnjaka za www.expertentesten.de u 2016, 2019. i 2020.godini).

Therapy Air iOn: rešenje za eliminaciju korona virusa iz prostorija

Aparat poseduje pet filtera: antistatički, antibakterijski, hepa filter visoke klase, antialergijski kao i filter od aktivnog uglja.

Therapy Air iOn efikasno eliminiše 99,99% zagađivača iz vazduha: čestice PM 2.5 i PM 10, sve toksične gasove uključujući ugljen-monoksid i sumpor-dioksid, bakterije, viruse, alergene, duvanski dim.

Therapy Air iOn poseduje sertifikat koji potvrđuje da ovaj prečišćivač vazduha, zahvaljujući jedinstvenom petostepenom sistemu filtera, eliminiše mikroorganizme iz vazduha u zatvorenom prostoru – najsitnije čestice kao što su fina prašina, bakterije, grinje i virusi – i to naročito one viruse koji se prenose putem tzv. kapljične infekcije, kao što je virus SARS-CoV-2, odnosno korona virus (u prilogu mail-a nalazi se sertifikat).

Uređaj proizvodi oko 220.000 jona po 1 cmʒ u turbo režimu rada, a to je dvostruko više negativnih jona nego što se može naći u najzdravijem okruženju, na primer, u blizini vodopada. Negativni joni neutrališu slobodne radikale, podstiču ćelijski metabolizam, poboljšavaju funkcionisanje imunog sistema i čiste krv. Oni su veoma bitni za očuvanje zdravlja.

Unapređeni kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru poboljšava koncentraciju i podstiče produktivnost na radnom mestu.