fbpx

Bioptron MedAll

1,166.00

Medicinski aparat za svetlosnu terapiju, baziran na tehnologiji koja je dobila Nobelovu nagradu, sertifikovan za neinvazivno lečenje i prevenciju kod značajnog broja medicinskih stanja, kao što su: rane, akne, sportske povrede, artritis, bol u donjem delu leđa itd. Koristi se i za borbu protiv znakova starenja. Tretmani BIOPTRON medicinskom svetlošću u trajanju od 5 do 10 minuta, dva puta dnevno, ubrzavaju izlečenje. Namenjen je za upotrebu kod kuće, u bolnicama i rehabilitacionim centrima.

POZOVI
Šifra proizvoda: 011 Kategorija:

Opis

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Bioptron hipersvetlost uvrštena, kao metod medicinske rehabilitacije, u najnoviju, ažuriranu verziju Metodoloških preporuka za prevenciju, dijagnozu i lečenje COVID-19, bolesti izazvane novim korona virusom.

  • Ministarstvo zdravlja Ruske Federacije uvrstilo Bioptron hipersvetlosnu terapiju, kao metod medicinske rehabilitacije, u najnoviju, ažuriranu verziju Metodoloških preporuka za prevenciju, dijagnozu i lečenje COVID-19.
  • Jača imuni sistem – poboljšava odbranu organizma od virusa, ubrzava i poboljšava oporavak od virusnih infekcija i stvara neprolaznu barijeru za buduće infekcije.

Možda će vam se svideti …