fbpx

novosti

PRATITE AKTUELNOSTI
ŽIVOTA SA STILOM

najnovije priče i naši utisci

Jedinstveni i najpouzdaniji prečišćivač vode na tržištu, koji na ekološki način eliminiše sve opasne zagađivače hemijskog i biološkog porekla!

Vazduh u zatvorenim prostorijama može biti i deset puta zagađeniji od vazduha na otvorenom prostoru!

Kada sebi jednom postavimo to pitanje, počinjemo trajno da menjamo svoje navike. Tragajući za odgovorima nailazimo na zapanjujuća otkrića.

Saznajemo da živimo u gradu sa najprljavijim vazduhom i da oko 6.000 ljudi godišnje umre zbog komplikacija izazvanih zagađenjem vazduha.

U celoj Srbiji jedva se diše, a najgora situacija je u Valjevu, Kraljevu, Šapcu, Beogradu i Pančevu, gde je prethodnih dana izmereno neverovatnih 600 PM10 čestica, prenose mediji.

Da bismo bili zdravi svakom od nas, deci, mladima, starima, bolesnima, zdravima, potrebna je DNEVNA doza HIPERSVETLOSTI,  jedine zdrave svetlosti.

Edel Wasser prečišćivač vode uklanja čestice nečistoće, rastvorene organske i neorganske materije, hlor i isparljiva organska jedinjenja.

Tesla naočare nude jedinstveno rešenje za zaštitu od štetnog sunčevog zračenja, ali i štetnog plavog svetla veštačkog osvetljenja.

Therapy Air iOn je izabran tri puta za najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu (istraživanje sprovedeno u Nemačkoj)