fbpx

Zepter prečišćivač vode – Edel Wasser

569.00

TRAJNO ČISTA I ZDRAVA VODA!

Edel Wasser prečišćivač vode uklanja čestice nečistoće, rastvorene organske i neorganske materije, hlor i isparljiva organska jedinjenja. Efikasno eliminiše zagađivače iz vode: (petovalentni) arsen, barijum, kadmijum, selen, radijum (226/228), hrom, olovo, nitrate i nitrite. Ovaj aparat vam omogućava da uvek pijete bakteriološki i hemijski čistu vodu.

Ali ne samo to, prečišćenu vodu ćete koristiti i za pripremu hrane i raznih napitaka, pranje namirnica, kuhinjskog pribora i posuđa bez stvaranja kamenca, prilikom peglanja i korišćenja paročistača…

 Pozovite odmah 069 2143773 i ostvarite mogućnost dodatni popust u zavisnosti od metode plaćanja! 

POZOVI
Šifra proizvoda: 008 Kategorija:

Zepter prečišćivač vode – Edel Wasser savršen je aparat za prečišćavanje vode sa 5-stepenim sistemom filtriranja, među kojima je i filter za reverznu osmozu baziran na NASA tehnologiji.

Zepter Edel Wasser eliminiše zagađivače iz vode koji su uzrok mnogih oboljenja kod dece i odraslih. Leti, kada su temperature više, treba unositi i više od dve litre ili 8 čaša vode u proseku, a ukoliko vežbamo, onda unos treba povećati da ne bi došlo do dehidratacije! Zdravu i od zagađivača prečišćenu vodu vam može obezbediti naš bešumni prečišćivač vode, toliko moćan da može da prečisti morsku vodu do pijaće!