fbpx

Therapy Air Ion Black

725.00

THERAPY AIR ION INOVATIVNI VIŠEFUNKCIONALNI APARAT – POSEDUJE DVA APARATA U JEDNOM UREĐAJU!
Tehnološki superioran prečišćivač i jonizator vazduha sa Hi-Tech sistemom filtriranja efikasno eliminiše 99,99% zagađivača (virusa, bakterija i toksičnih materija) u zatvorenom prostoru.
Neophodan je u svim zatvorenim prostorima i svakako je najbolja zdrava investicija – kako za privatne kuće i stanove, tako i za kancelarije, škole, vrtiće, sportske i rekreativne centre, ugostiteljske objekte i sva druga mesta gde ljudi borave i rade, više od 90% svog vremena.

5 GODINA GARANCIJE!

SPECIJALAN AKCIJA VIKENDOM!

POZOVITE 069 2143773 I OSTVARITE DODATNI POPUST!

POZOVI
Kategorija: Oznaka:

POTPUNO NEŠTO NOVO!!! Elegantan prečišćivač vazduha Zepter Therapy Air u novoj boji! Vazduh u zatvorenim prostorijama može biti i deset puta zagađeniji od vazduha na otvorenom prostoru.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE ZEPTER THERAPY AIR ION – 6-STEPENI SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA

 1. ANTISTATIČKI FILTER: uklanja krupnije čestice prašine, buđi, peruti, ljudske i životinjske dlake;
 2. ANTIBAKTERIJSKI FILTER: uklanja preostale sitne čestice prašine, bakterije veće od 1 mikrona, polen;
 3. HEPA FILTER (H13): uklanja 99,97% čestica veličine 0,3 mikrona, kao što su prašina, polen, spore buđi, bakterije, virusi, izlučevine grinja itd.;
 4. ANTIALERGIJSKI FILTER: sadrži srebro, apatit (mineral) i antibakterijsko sredstvo koje je posebno efikasno protiv bakterije Legionella, koja je veoma opasna za bebe. Filter sadrži ekstrakt lišća ginko bilobe, koji je vrlo efikasan kod astme, plućnih bolesti i problema sa cirkulacijom, a takođe eliminiše uzročnike alergija, viruse gripa i bakterije;
 5. FILTER OD AKTIVNOG UGLJA: zahvaljujući velikoj sposobnosti apsorpcije, eliminiše neprijatne mirise u domaćinstvu, mirise hrane, duvana, kućnih ljubimaca, otrovna isparenja, isparljiva organska jedinjenja i druge mirise.
 6. GENERATOR NEGATIVNIH JONA – Negativni joni mogu da neutrališu pozitivne jone i njihovo negativno dejstvo na ljudski organizam tako što ponovo uspostavljaju balans bioenergetskih polja i poboljštava sve telesne funkcije i energiju. U turbo režimu jonizator vazduha, Zepter Therapy Air iOn prečišćivač vazduha proizvodi oko 220.000 negativnih jona po cm3 stvarajući relaksirajuću mikroklimu, čime se vaš dom ili radni prostor pretvara u „vazdušnu banju“.

POSEBNE KARAKTERISTIKE

Inovativan i efikasan Zepter Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha izdvaja se i po sledećim karakteristikama koje poseduje:

 • Senzor kvaliteta vazduha
 • PET brzina
 • TRI režima rada, uključujući noćni režim
 • Lako prenosiv aparat, a može se postaviti i na zid
 • U režimu rada za dečje sobe, brzina cirkulacije vazduha je smanjena, da deci ne bi bilo hladno
 • Aparat se noću automatski prebacuje na najtiši rad i stvara prijatnu atmosferu za dobar san
 • Daljinski upravljač