fbpx

Hipersvetlost koja leči i održava naš organizam u ravnoteži

Poznato je koliko su čist vazduh i čista voda važni za naš organizam i njegovo pravilno funkcionisanje. A da li znate koliko je SVETLOST važna za naše zdravlje?
Da bismo bili i ostali zdravi svakom od nas, deci, mladima, starima, bolesnima, zdravima, apsolutno svima, potrebna je DNEVNA doza HIPERSVETLOSTI,  jedine zdrave svetlosti.

Posebno danas, u doba pandemije virusa korona kojoj se ne nazire kraj, socijalna izolacija, neizvesnost, nemir, nesanica i depresija postale su naša svakodnevica. Sve to zajedno čini da budemo u stresu, koji dodatno pojačava sve ove tegobe, smanjuje naš imunitet i uvodi nas u jedan začarani krug bolesti iz koga postoji samo jedan zdrav izlaz.
Da bi se ravnoteža svih procesa u mozgu ponovo uspostavila, potrebno je svu štetnu svetlost transformisati u ono što zovemo ZDRAVOM svetlošću. A to je HIPERSVETLOST. Hipersvetlost vraća sve procese u mozgu u balans, popravlja san, motiviše, smanjuje stres i popravlja raspoloženje.
To je jedina svetlost koja LEČI. Upravo tu zdravu hipersvetlost daju nam jedinstvene Zepter Hyperlight naočare.

U videu ispod, oftalmolog, dr Katarina Bajec, predočiće vam značaj HIPERSVETLOSTI za naš organizam i objasniti kako patentirane Hyperlight naočare na jedinstven način optimizuju nivo „hormona sreće“ i „hormona zadovoljstva“, kao i hormone stresa i hormone za regulaciju sna, dovodeći ih u prirodni balans koji je ključan za mentalno i fizičko zdravlje svih nas.

Hyperlight naočare kao jedinstveno rešenje za zaštitu našeg organizma od svake vrste zračenja

Naše oči nemaju prirodnu fiziološku zaštitu od opasne svetlosti visoke energije (UV i plave) koja dolazi iz sunčeve svetlosti, veštačkog osvetljenja i svetlosti elektronskih uređaja.
Svaka svetlost koja prođe kroz Hyperlight stakla sa slojem fulerena C60 postaje hiperharmonizovana svetlost iste simetrije kao i većina biomolekula. 

Zahvaljujući tome, Hyperlight naočare ne samo da u potpunosti eliminišu UV i plavo zračenje, već svetlost transformiše u optimalnu, blagotvornu, kako za naše oči, tako i za naš mozak.
Hyperlight naočare pružaju aktivnu hipersvetlosnu terapiju koja štiti, revitalizuje i reguliše biostrukture i fiziološke procese našeg tela na kvantnom nivou. One štite naše oko od štetnog zračenja veštačkog osvetljenja (LED, neonsko osvetljenje, TV aparati, mobilni telefoni, računari, elektronski uređaji itd), kao i od štetne sunčeve svetlosti.

Sva svetlost koja prođe kroz Hyperlight naočare transformiše se u jedinstveno strukturisani – hiperharmonizovani format svetlosti.

Zepter Hyperlight naočare poboljšavaju koncentraciju, pažnju i pamćenje, pomažu u bržem donošenju dobrih odluka, povećavaju produktivnost i efikasnost, poboljšavaju oštrinu vida, uklanjaju umor i nelagodnost u očima, smanjuju refleksiju i sprečavaju zaslepljujuće efekte jake svetlosti.

Hyperlight naočare kao jedinstveno rešenje za zaštitu našeg organizma od svake vrste zračenja

Kako zaštiti decu od štetne svetlosti?

Osim toga što se oftalmolozi slažu da su deci naočare za sunce danas jednako potrebne kao i odraslima, postoji i mnogo veći problem kada su deca i njihovo zdravlje u pitanju, a to je dugotrajna izloženost štetnoj plavoj svetlosti u zatvorenim prostorijama. 

Svesni smo da se današnje odrastanje u velikoj meri razlikuje od onog nekada, jer deca sve više vremena provode u zatvorenim prostorijama, za računarima i mobilnim telefonom, izložena štetnom veštačkom osvetljenju i svetlosti elektronskih uređaja.

Kao što koža “pamti”, tako i naše oko pamti svako oštećenje nastalo UV i plavim zracima od najranijeg detinjstva. Kumulativno štetno dejstvo UV i plave svetlost dovodi do ranijeg nastanka zamućenja očnog sočiva, poznatijeg kao katarakta, ali i do ozbiljnijih oštećenja, kao što je maligni melanom oka.
 
Baš zato, kompanija Zepter odlučila je da pomogne i najmlađima. Hyperlight naočare za decu štite dečje oko od svake vrste štetne svetlosti, brinući sve vreme i o pravilnom razvoju dečjeg mozga.

Zepter Hyperlight Eyewear