fbpx

Tesla Hyperlight Eyewear – najbolja zaštita za vaše oči

Tesla Hyperlight Eyewear ne samo da u potpunosti eliminišu UV i plavo zračenje, već svetlost transformiše u optimalnu, blagotvornu, kako za naše oči, tako i za naš mozak. Optimalan spektar svetlosti, ne samo da čuva naše oko, već povoljno utiče i na biohemijske procese u našem mozgu, obezbeđujući nam kvalitetniji san, jači imunitet, brže kognitivne procese, bolje raspoloženje i veću motivaciju.

Naočare inspirisane otkrićem molekula fulerena C60

Leto je stiglo, a sa njim i večita dilema, izbor naočara za sunce.
Brojna su pitanja: Koje naočare pružaju najbolju zaštitu? Da li tamnije sočivo obavezno znači i veću zaštitu? Da li naočare treba nositi i kada je vreme oblačno? Nemojte se zaustaviti samo na zaštiti od štetnih sunčevih zraka.

Naše oči nemaju prirodnu fiziološku zaštitu od opasne svetlosti visoke energije (UV i plave) koja dolazi iz sunčeve svetlosti, veštačkog osvetljenja i svetlosti elektronskih uređaja.

Svaka svetlost koja prođe kroz THE sočivo sa slojem fulerena C60 postaje hiperharmonizovana svetlost iste simetrije kao i većina biomolekula.

Tesla HyperLight naočare nude jedinstveno rešenje za zaštitu od štetnog sunčevog zračenja, ali i štetnog plavog svetla veštačkog osvetljenja


Jedinstvena, inovativna i patentirana tehnologija omogućava 100% zaštitu i bezbedan boravak na suncu, ali i u zatvorenom prostoru gde smo izloženi štetnom veštačkom osvetljenju – kao i osvetljenju koje emituju ekrani TV-a, kompjutera ili mobilnog telefona. Optimalan spektar svetlosti, ne samo da čuva naše oko, već povoljno utiče i na biohemijske procese u našem mozgu, obezbeđujući nam kvalitetniji san, jači imunitet, brže kognitivne procese, bolje raspoloženje i veću motivaciju.