fbpx

Zdrav vazduh u zagađenom gradu

Bliži nam se kraj godine. A sa njim neminovno i preispitivanja životnih odluka, ciljeva, postignuća. Da li smo u ovoj godini postigli zacrtane ciljeve, živeli u skladu sa svojim težnjama, uneli neke promene? Da li smo podigli kvalitet svog života?

Na neka od ovih pitanja možda još uvek ne možemo da damo jasan odgovor, a svakako da imamo još vremena da preokrenemo tok.

Ova godina je i te kako za sve nas bila puna izazova i u datim okolnostima je teško bilo sprovoditi sopstvenu životnu filozofiju. Uskraćena su nam bila mnoga zadovoljstva i radosti. Pojedine stvari nismo mogli da kontrolišemo, a i dalje vodimo borbu za očuvanje elementarnog psihičkog i fizičkog zdravlja.

Therapy Air iOn
Therapy Air iOn - najtraženiji prečišćivač vazduha na tržištu

Najjači utisak u godini koja nam polako klizi kroz prste je pandemija korona virusa, koja je gotovo u potpunosti paralisala i u izvesnoj meri resetovala čitavu planetu. Mogli bismo reći da nas je ova pandemija navela da evaluiramo svoj način života. Iz ove perspektive čini nam se da se svet koji smo do sada poznavali i život kakav smo do sad živeli nikada neće vratiti u normalu. Želje i zamisli o boljem i kvalitetnijem životu smo zasad ostavili po strani. Od njih nismo odustali, već naprosto čekamo da se za tako nešto stvore uslovi.

Rešenje za zdrav vazduh postoji

Druga stvar koja nam takođe zadaje glavobolje jeste ekstremna zagađenost vazduha. Naš glavni grad se iz dana u dan visoko kotira na listi najzagađenijih gradova sveta. Saznajemo da živimo u gradu sa najprljavijim vazduhom i da oko 6.000 ljudi godišnje umre zbog komplikacija izazvanih zagađenjem vazduha.

Ono što je sigurno jeste da ćemo se sa efektima ove dva ozbiljna problema boriti u godinama koje su pred nama. A ono što je pogrešno jeste stav da mi ne možemo ništa da učinimo povodom toga. Da smo nemoćni i da trenutno ne možemo ni na koji način da utičemo na poboljšanje kvaliteta svog života.

Međutim, kompanija Zepter nas je demantovala. Nudi nam efikasno rešenje za oba ova problema u vidu prečisćivača Therapi Air Ion. Ovaj moćni aparat nam zahvaljujući efikasnosti petostepenog sistemu filtera i generatoru negativnih jona omogućava da udišemo zdrav vazduh i tako očuvamo elementarno zdravlje. Zaštićeni smo od 99,99% patogena i otrovnih čestica iz vazduha, mikroorganizama kao i svih organskih i neorganskih izazivača alergija. Proglašen je za najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu.

Therapy Air iOn - najtraženiji prečišćivač vazduha na tržištu

Konačno možemo da odahnemo i usmerimo eneriju na neke lepše i korisnije stvari, jer nam uz ovaj aparat stiže garancija nemačkih srtučnjaka da smo bezbedni od virusa koji se prenose kapljičnim putem, kao sto je virus Sars-Cov-2, odnosno korona virus.

Aparat je elegantnog i modernog dizajna i lako se uklapa u vaš ambijent. Prenosiv je, tako da nikada ne morate da se lišavate zdravog vazduha.

Sadrži generator negativnih jona koji u našem radnom i životnom prostoru emitujući negativne jone uspostavlja balans bioenergetskih polja, i tako dovodi do poboljšanja svih telesnih funkcija i nivoa energije. Sve ovo u velikoj meri utiče na naše psihofizičko zdravlje i kvalitet života.

Vazduh u našem gradu jeste zatrovan, ali ne mora da bude takav i u našem životnom i radnom prostoru. On može da bude oaza u kojoj smo uz pomoć Therapy Air Ion-a zaštićeni i rasterećeni. To je ono o čemu mi odlučujemo i ono što možemo da kontrolišemo.